2831040969 Πανεπιστημίου Κρήτης 8, Ρέθυμνο oinodos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Κάβα Οινοδός
Κρασιά - Αφρώδεις Οίνοι - Αποστάγματα | Ρέθυμνο Κρήτη


Η Κάβα Οινοδός με επικεφαλής το Γιώργο Αποκορωνιωτάκη βρίσκεται στο Ρέθυμνο και αποτελεί έναν παράδεισο για τους λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων που αναζητούν μια νέα εμπειρία σε κάθε σταγόνα.

Η εκλεκτή συλλογή μας από κόκκινους, λευκούς, ροζέ, αφρώδεις οίνους και αποστάγματα παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα από περιοχές και ποικιλίες σταφυλιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των απαιτήσεων για κάθε λάτρη του κρασιού. 

Δεν σταματάμε να ενημερώνουμε τη λίστα μας ώστε να καλύπτουμε όλες τις γευστικές προτιμήσεις. 

Εξυπηρετούμε επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε όλη την Κρήτη μέσω χονδρικής πώλησης και αποτελούμε αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Α.Ο.Σ Τυρνάβου για όλη την Κρήτη. 


 


 

 
 

Η φιλοσοφία μας

Στην Κάβα Οινοδός επικεντρωνόμαστε σε ελληνικές ετικέτες μικρών και μεγάλων παραγωγών φέροντας στη διάθεσή σας πάνω από 1000 διαφορετικά προϊόντα.

Οι επαγγελματίες μας, με μια πλούσια γνώση και αγάπη για τον κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων, είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν και να σας προτείνουν εκλεκτά κρασιά που θα αναδείξουν κάθε γευστική εμπειρία. 

Σας προσκαλούμε στην κάβα μας στο Ρέθυμνο, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις... περί γεύσεων και αρωμάτων, χρωματικής μεστότητας και απαλών υφών, γνώσης και κουλτούρας.

Στόχος μας δεν είναι να προσφέρουμε απλά κρασί, αλλά να προσφέρουμε μια εμπειρία, ένα ταξίδι στον κόσμο της γεύσης και της ποιότητας.

 
 
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας και παραγγελίες για όλη την Κρήτη.